Huoneistoremontit vaikka lattiasta kattoon koko Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
Kolmen Voima Oy

Kolmen Voima Oy:ltä saat pienet pintaremontit ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Palvelumme kattaa esimerkiksi sisäremontit, keittiöremontit sekä sauna- ja kylpyhuoneremontit. Palvelemme myös ruotsin kielellä. Vi betjänar även på svenska!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulemme tarvittaessa maksuttomalle arviointikäynnille ennen tarjouksen antamista.

Sisäremontit ammattitaidolla

Saat meiltä kattavasti huoneistojen remontit lattioiden asennuksesta keittiökaappien vaihtamisiin. Teemme myös sisätilojen maalaukset ja tapetoinnit sekä laajemmat kodin tai liiketilan saneeraukset. Uusimme kerralla vaikka kaikki sisätilat ja pinnat. Teemme työt aina ammattitaidolla ja korkealaatuisella lopputuloksella. Tavoitteemme on, että olet kokonaisuuden lisäksi tyytyväinen myös yksityiskohtiin!

 

Voimme huolehtia koko remontista avaimet käteen -periaatteella, jolloin et joudu huolehtimaan erikseen esimerkiksi sähkö- ja lvi-töistä.

Kysy lisää

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Märkätilojen remontointi kannattaa jättää ammattitaitoisten tekijöidemme huoleksi! Kokeneena remontoijana Kolmen Voima toteuttaa toiveesi siten, että lopputulos on toivotunlainen ja kestävä. Suunnittelemme remontin yhdessä kanssasi, jotta tilasta tulee käytännöllinen ja silmää miellyttävä. 

 

Saat meiltä myös sauna- ja kylpyhuoneremonteissa kokonaisvaltaista palvelua. Uusimme pinnat, asennamme kalusteet ja pistämme kiukaan paikalleen. Halutessasi toteutamme myös sähkötyöt ja muut työt, jolloin remontti on sinulle mahdollisimman vaivaton.

Kolme Voima Oy

Keittiöremontit

Keittiö on kodin sydän ja paikka, jossa käytännöllisyys ja toimivuus ovat suuressa roolissa. Kolmen Voima suunnittelee remontit toiveidesi mukaan ja tarjoaa kattavan ammattitaitonsa valintojen tekemisen tueksi. Yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa remontoimme keittiöstä juuri sinulle parhaiten sopivan.

 

Suunnittelemme ja ajoitamme remontin toteutuksen siten, että siitä koituu sinulle mahdollisimman vähän vaivaa. Palvelumme kattaa kaiken keittiöremontissa tarvitsemasi, esimerkiksi pintojen uusimisen ja kalusteiden asentamisen toiveidesi mukaan.

Lainausmerkki

Det var en fullträff att jag fick kontakt med Tony! Det som Tony hjälpt oss med var att modernisera ett gammalt badrum och bastu från början av 1980-talet. Det som jag värderar högt hos Tony är hans ordhållighet och effektivitet. Tony kom alltid den tid han hade lovat och t o m meddelade när han var på väg. Hans arbete är av högsta kvalitet och han ger också sina synpunkter på frågor som man inte själv tänkt på. Tony och hans maskiner och verktyg borgar för effektivitet och kvalitet. Skulle jag vara i den situationen att behöva anställa en medarbetare skulle jag se till att få Tony i mitt team.

Mikael L., Tammisaari – 26/09/2019