Rakennuspalvelut Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä
Kolmen Voima -logo

Kolmen Voima Oy toteuttaa uudisrakennukset ja laajennusosat toiveidesi mukaan Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella, kuten Inkoossa, Kirkkonummella, Lohjalla sekä Raaseporissa.

 

Ammattilaisen kädenjälki on aina vertaansa vailla! Toteutamme rakennuspalvelut yli 20 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Monipuolista remontointia

Yrityksemme toteuttaa erilaisia rakennus- ja remontointipalveluja toiveidesi mukaan. Teemme esimerkiksi erillisrakennuksia sekä talojen ja mökkien laajennuksia. Kysy lisää!

 

Yli 20 vuoden kokemus alalta takaa laadukkaan lopputuloksen. Ammattilaisemme noudattavat ajantasaisia rakennusmääräyksiä ja pitävät huolta siitä, että jälki on viimeisteltyä. 

Kysy lisää

Avaimet käteen -palvelua

Teemme uuden talon tai vaikka erillisrakennuksen rakentamisesta sinulle helppoa. Voimme huolehtia koko rakennusprojektista avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun saakka. Halutessasi voimme hoitaa vain tietyn osan projektista, jolloin hankit muut rakentamisen vaiheet hyväksi havaitsemiltasi toimijoilta.

 

Olemme pystyttäneet esimerkiksi useiden eri valmistalovalmistajien talopaketteja ja lukuisia piharakennuksia. Pystymme tekemään rakennustyöt myös meille toimittamiesi piirustusten pohjalta. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä jo tänään!

Kolmen Voima -logo

Pohditko talopaketin hankkimista?

Talopaketteja on erilaisia. Osalta toimittajista voit valita pelkät materiaalit ja elementit sisältävän paketin, jolloin varsinainen rakentaminen jää sinun tai valitsemasi rakennusyrityksen tehtäväksi.

 

Me olemme apunasi, jos haluat saada tällaisen talopaketin pystyyn. Huolehdimme työstä puolestasi avaimet käteen -periaatteella. Myös sähkö- ja lvi-työt onnistuvat.

Huoneistoremontit
Lainausmerkki

Kolmen Voima lyssnar uppmärksamt på behoven, förstår vad som förväntas och accepterar befintliga ramar. Enkla och kreativa lösningar på olika typer av problem. Redovisningen av arbetsinsats och material är tydlig och noggrann. Priset är konkurrenskraftigt. Kommunikationen är tydlig, också när oväntade frågor uppstår.

Linnéa, Helsingfors/Ekenäs – 17/12/2020