Laadukkaiden Skaala-ikkunoiden ja -ovien myynti ja asennus Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
Kolmen Voima Oy

Kolmen Voima Oy myy ja asentaa laadukkaat Skaala-ikkunat ja -ovet Helsingissä ja muualla Uudellamaalla. Tarjoamme kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua, joka kattaa konsultoinnin, mittaukset, vanhojen ikkunoiden ja ovien poistamisen sekä uusien asennuksen.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin sovitaan maksuttomasta kartoitus-/suunnittelukäynnistä!

Lisää asumismukavuutta ikkunaremontilla

Ikkunaremontti on erinomainen tapa lisätä asumismukavuutta ja ekologisuutta! Lämpöä tehokkaasti eristävien, uusien ikkunoiden avulla säästät sekä luontoa että kukkaroasi, ja vältyt myös ikävältä vedolta. Uudet ikkunat pitävät lisäksi ulkomaailman metelin paremmin loitolla.

 

Kun suunnittelet kotisi ikkunoiden tai ovien vaihtamista, käänny osaavan ammattilaisen puoleen. Näin projekti sujuu nopeasti ja vaivattomasti!

Valtuutettu jälleenmyyjä palvelee

Toimimme kotimaisten Skaala-ikkunoiden ja -ovien valtuutettuna jälleenmyyjänä Länsi-Uudellamaalla ja koko Uudenmaan alueella. Saat meiltä myös ikkunasuunnittelun sekä tarjouksen veloituksetta, ja hoidamme myös myynnin ja asennuksen laadukkaana kokonaisuutena. 


Palvelemme nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla. Jos haluat samalla uusia muut kodin sisäpinnat, tutustu huoneistoremontteihimme ja pyydä tarjous!

Huoneistoremontit

Kokonaisvaltaista palvelua

Hoidamme ikkunoiden ja ovien vaihdot ja asennukset kokonaisuutena alusta loppuun saakka. Autamme parhaiden ratkaisujen löytämisessä, hoidamme vanhojen ovien ja ikkunoiden purkamisen ja vaadittavat mittaukset sekä tietenkin itse asennukset. Tarjolla on monipuolinen ja korkealaatuinen valikoima Skaala-tuotteita.

 

Toteutamme kaikki työt kohteen yksilölliset vaatimukset sekä sinun toiveesi huomioon ottaen. Ammattilaistemme avulla remontti sujuu vaivattomasti – myös talvella.

Lainausmerkki

Luotettavaa osaamista. Erittäin positiivinen. Asentaja ystävällinen. Ammattitaitoinen. Työt hoitui sovitussa ajassa ja sovitulla hinnalla. Sekä työn jälki oli erinomaista!

Kalle, Klaukkala – 28/12/2020

Kuvagalleria