Rakennamme viihtyisät sekä käytännölliset terassit kotiisi tai mökillesi koko Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
Kolmen Voima Oy

Kolmen Voima Oy rakentaa viihtyisät ja silmää miellyttävät terassit Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Työskentelemme halutessasi avaimet käteen -periaatteella ja annamme vinkkejä esimerkiksi sopivien materiaalien valintaan.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi lomakkeella.

Terassit

Rakennamme laadukkaat terassit koko Uudenmaan alueella. Terassi tarjoaa kesällä tilaa yhdessä oleskelulle ja rentoutumiselle. Sinne voidaan varata tilaa myös esimerkiksi grillaamiselle. Ratkaisuja löytyy useita, ja me autamme löytämään sinulle sopivimman.

 

Voit valita terassin materiaalin itse. Vaihtoehtoina ovat muun muassa puu, komposiitti tai betonilaatta. Voimme myös kattaa terassin joko osin tai kokonaan ja rakentaa esimerkiksi kaikki tarvittavat aidat, kaiteet ja portaat. Kattaminen antaa terassin käyttöön mahdollisuuden myös vuoden viileämpinä kuukausina.

Kysy lisää

Terassin suunnittelu

Jos sinulla on jo valmis pihasuunnitelma, noudatamme sitä. Muussa tapauksessa autamme sinua suunnittelemaan toimivan ja houkuttelevan terassin alusta alkaen.  

 

Terassia suunnitellessamme otamme huomioon useita tekijöitä, kuten: 

  • terassin perustusten tarpeen
  • terassin koon ja muodon
  • mahdolliset kaiteet ja portaat
  • maaston tuomat mahdollisuudet ja rajoitteet
  • materiaalivalinnat
  • mahdolliset näkösuojat ja sermit
  • terassiin integroitavat osat, kuten kylpytynnyrit ja kesäkeittiöt
  • aikataulun ja budjetin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Kolmen Voima

Myös muut piharakennukset

Rakennamme mielellämme myös uudisrakennukset ja laajennusosat. Saat meiltä esimerkiksi autotallit, varastot ja puuliiterit valmiista elementeistä tai mittatilaustyönä. Sovitamme rakennuksen toimivaksi osaksi muuta pihaa.

 

Halutessasi annamme asiantuntijan vinkkejä sopivan piharakennuksen valintaan tai suunnitteluun, ja hoidamme tarvittaessa koko toteutuksen vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella. Tutustu tarkemmin uudisrakentamisen palveluihimme ja kysy lisää!

Uudisrakentaminen ja laajennusosat
Lainausmerkki

Mahtavaa jälkeä. Olen erittäin tyytyväinen.

Teemu, Helsinki – 13/08/2020

Kuvagalleria