Rakennus- ja remonttityöt kylpyhuoneremonteista maalauksiin Helsingissä ja Uudellamaalla

Korkealaatuiset rakennuspalvelut ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton arviointikäynti!

Yhteystiedot

Kolmen Voima Oy tekee monipuolisesti erilaiset kodin remontit Raaseporissa ja lähialueilla sekä Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla. Yritys toteuttaa kylpyhuoneremontit, sisä- ja ulkomaalaukset, keittiöremontit sekä uudisrakentamisen työt vankalla ammattitaidolla. Kaikki remontit voidaan tehdä avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas itse ei joudu huolehtimaan erikseen esimerkiksi sähkö- ja lvi-töistä. Kolmen Voima toteuttaa remontit kokonaisuuksina alusta loppuun. Käänny siis rohkeasti yrityksemme puoleen, mikäli sinulla on tarvetta remontille! Palvelemme myös ruotsin kielellä. Vi betjänar även på svenska!

Huoneistoremontit

Kolmen Voima Oy toteuttaa kattavasti huoneistojen erilaiset remontit lattioiden asennuksesta keittiökaappien vaihtamisiin. Yritys tekee myös sisätilojen maalaukset ja tapetoinnit sekä laajemmat kodin tai liiketilan saneeraukset. Kaikki työt tehdään ammattitaidolla ja korkealaatuisella lopputuloksella. Tavoitteena on, että asiakas on tyytyväinen kokonaisuuden lisäksi myös yksityiskohtiin!

Katso toteutettuja kohteita

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Märkätilojen remontoinnissa työn ammattitaitoinen toteutus on merkittävässä roolissa. Kokeneena remonttien tekijänä Kolmen Voima toteuttaa toiveesi siten, että lopputulos on haluttu ja kestävä. Työt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että remontilla saavutetaan käytännölliset ja silmää miellyttävät ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan. Yritys asentaa kalusteet, kiukaat ja pinnat, sekä halutessasi toteuttaa myös sähkötyöt ja muut työt, jolloin remontti on sinulle mahdollisimman vaivaton. 

Lue lisää yrityksestä

Keittiöremontit

Keittiö on usein kodin sydän ja paikka, jossa käytännöllisyys ja toimivuus ovat suuressa roolissa. Kolmen Voima suunnittelee remontit toiveidesi mukaan, tarjoten samalla omaa ammattitaitoaan valintojen tekemisen tueksi. Remontit suunnitellaan ja ajoitetaan siten, että niistä koituu sinulle mahdollisimman vähän vaivaa. Yritys asentaa tarvittaessa uudet kalusteet ja muut pinnat toiveidesi mukaan.

Uudisrakentaminen

Yrityksen kokeneet työntekijät toteuttavat erilaiset uudisrakentamisen projektit alusta loppuun. Uudisrakennukset, talopaketit, erillisrakennukset ja terassit, sekä talojen ja kesämökkien erilaiset laajennustyöt tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja työn erilaisten vaatimusten mukaisesti. Yli 20 vuoden kokemus alalta takaa laadukkaan lopputuloksen, jossa ammattilaisen kädenjälki on vertaansa vailla. Ammattilaisen toteuttamissa rakennusprojekteissa vältytään todennäköisemmin virheiltä ja jälkikäteen havaituilta yllättäviltä puutteilta. Yritys toteuttaa rakennusprojekteja Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla sekä lähikunnissa, kuten Inkoossa, Kirkkonummella, Lohjalla sekä Raaseporissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yritys toteuttaa kylpyhuoneremontit ja monet muut remontit laadukkaalla lopputuloksella! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarvittavat työt.

Yhteystiedot